Energetisch bewustzijn jaartraining

Waar gaat deze training over?
In deze training ga je op reis. Je reist door de decennia van jouw leven. Zo leer je meer over jezelf, jouw leven in bewustzijn.
Het doel van deze training is bewustzijnsontwikkeling en zielsherinnering.
In de training gaan we zowel theoretisch als via oefeningen het energetisch systeem (van onszelf en dat van een ander) ontdekken, her-inneren, onszelf beter leren kennen en er mee leren werken in de breedste zin van het woord.
 

Niemand in de hele wereld kan beter JOU zijn dan jij zelf.

 

Verbonden.
We zijn allemaal verbonden. Zijn onze emoties verbonden aan onze gedachten? Hoe zijn onze gedachten verbonden aan ons lichaam en weer verbonden met ons hart? En is deze weer verbonden met onze Ziel? Tijdens de training verdiepen we ons in de chakra’s, energie lagen, innerlijke kracht en intuïtie. Innerlijk kind, familiesystemen, ons levenslijn en hoe zit het met reïncarnatie, karma en gidswerk? Tevens zal er een spiegelsessie met hond Gift zijn. Allemaal uitnodigingen om de ziel zich steeds meer te laten her-inneren.
In verbondenheid met de groep. Door de groepsdynamiek reis je met elkaar mee.       

 

Wat gaan we doen tijdens de training?
We gaan ervaren, voelen, (aan) leren, her-inneren en Zijn. In de training zitten zowel theoretische stukken als gezamenlijke oefeningen. Er zijn individuele (energetische) oefeningen en we oefenen met elkaar. Een reis mét elkaar.

De training bestaat uit een basisjaar en een verdiepingsjaar. Dus eigenlijk 2 leerjaren:
Het eerste jaar is een basisjaar, daarop volgend een verdiepingsjaar.

De basis jaartraining bestaat uit 12 dagen in 9 maanden. We komen ongeveer 2x per maand bij elkaar. De weken tussen de lessen in zijn om alle opgedane informatie te verwerken en te laten indalen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan de bewustzijnsdagen die staan voor zelf- reflectie dagen.  

De jaartraining wordt gegeven met assistent Aarnoud de Molenaar. De spiegelsessie wordt gegeven door Shiela van Sheltiespiegel.

Verdiepingsjaar
Tijdens het verdiepingsjaar wordt er dieper op de energetische kant ingegaan en zal er meer ruimte zijn voor elkaar als groep. Tevens zullen we oefeningen en les stoffen uit de basis jaartraining herhalen, verfijnen en verdiepen. Verdiepingsjaar is voor ieder die graag door wilt ontwikkelen. Verdiepingsjaar is niet verplicht om te volgen na de basis jaartraining.

De trainingen worden gegeven door Tessa Krapf.
Locatie: Zuid-Beveland

Kladblok en pen