top of page
_PSC6832 -1kopiëren kopiëren.jpg

Basis jaartraining

Energetische jaartraining

Wat is een energetisch jaartraining?
In deze energetische jaartraining belichten we verschillende onderdelen en aspecten van energetisch werken (ook wel energiewerk of energetisch bewustzijn/ontwikkeling genoemd).
Het doel van deze training is bewustzijnsontwikkeling en zielsontwikkeling/herinnering. Simpeler gezegd, het herinneren wat je zielspad is. Dit doen we aan de hand van oefeningen, meditaties en helingen. Dit is samenwerking met de lichtwereld.
In de training gaan we zowel theoretisch als via oefeningen het energetisch systeem (van onszelf en dat van een ander) ontdekken. Er zal veel aandacht worden besteed aan ieders persoonlijke groei en aan de behoeften die er spelen binnen de groep. Wij vinden verbinding belangrijk. Iedereen mag zich veilig voelen binnen de groep. Er is genoeg ruimte om je persoonlijke vragen te stellen.

Investering

De investering voor de energetisch bewustzijn basisjaar training  is € 605,- Dit is inclusief btw, koffie/thee/water en versnaperingen. 
Locatie: De Koploper Goes

Aanmeldingsprocedure
Voor vragen of  interesse kun je contact opnemen via innergids@gmail.com. Zowel in het basisjaar als in het verdiepingsjaar wordt er gewerkt met kleine groepen met minimaal 6 deelnemers tot maximaal 10 deelnemers. De trainingen worden gegeven door Aarnoud de Molennaar en Tessa Krapf.

Wanneer?

De basis jaartraining wordt eenmaal per maand gegeven op vrijdagmiddag, van 13.00 uur - 16.00 uur.
Kijk voor alle datums bij agenda of klik op onderstaande button.

Gelukkige vrouw

Lilian de Jager

"Een bijzondere spirituele reis waar zoveel meer uit is gekomen dan ik ooit had kunnen denken, waaronder het loslaten van trauma’s, nieuwe inzichten, groei en nog zoveel meer, onder begeleiding van de twee toppers Tessa en Aarnoud, samen met een mooie groep lieve  mensen".

Vrouw met gekruiste armen

Mandy Herrebout

"AANRADER!!

De jaartraining met Tessa en Aarnoud.

Onder begeleiding van deze 2 mooie, warme, liefdevolle mensen een mooie reis gemaakt op mijn levenspad. Veel inzichten gekregen in mijzelf en hoe het universum "werkt", veel heling gedaan en gewerkt aan trauma's en daardoor enorm gegroeid. 

Daarnaast is het fijn om samen te komen met gelijkgestemden, heb ik enorm veel gelachen, steun ervaren en een berg aan licht en liefde mogen ontvangen.

Dankbaar hiervoor".

Man met winterkleren

Serge Bowie

"Top en geweldige ervaring.. met niks gegaan en zoveel geleerd en ontdekt over mezelf prachtig.  

 

Al stap je leeg en onervaren binnen bij de jaartraining, na 2 dagdelen mee te doen wil je echt niet meer terug en tel je de dagen af om weer te kunnen gaan.. echt ik zou iedereen er heen sturen..

GEWELDIGE ERVARING ZEKER DE MOEITE WAARD.

 Tessa en Aarnoud zijn zo lief en geven je de ruimte om te groeien en helpen je er graag mee top team die 2 lichtwerkers".

Lachende vrouw

Maria Zallola

"Wat was dit een prachtige reis, met gelijkgestemde zielen. Samen op weg, samen groeien met ruimte voor ieder, vergezeld met een lach en een traan. Prachtig zoals Tessa en Aarnoud ons uitnodigen om te ontluiken, te openen en te onderzoeken. Een aanrader voor ieder, die dichter bij zijn/haar kern wil komen op een veilige en liefdevolle manier".

signal-2022-12-08-083441.jpeg

Belinda de Waard

"Inspirerend, verbindend, helend, vernieuwend en verhelderend. Op een creatieve manier nemen Tessa en Arnoud je mee in de wereld van het energetische bewustzijn. De oefeningen en opdrachten zijn afgestemd op de groep en op de energie van dat moment. De training geeft mooie handvatten om je eigen proces mee te doorlopen". 

Portret van een persoon van middelbare leeftijd

Nel van Maldegem

"Wat is er veel in gang gezet. En wat is er veel gebeurd in dit trainingsjaar. Ik merk, voel en ervaar dat ik veel meer naar binnen ben gegaan om mijn trauma stukken open en eerlijk aan te kijken. Ik voel de heling die aan het werk is voor mij. De rust in mezelf. Het intens verlangen naar 'huis' is op de achtergrond geraakt. Ik kan weer genieten en blij zijn en leven, dansen als een (innerlijk) kind. Dank jullie wel voor jullie toewijding, liefde en licht in onze prachtige groep. Dankbaar!"

bottom of page