top of page

Inner-Ziel

Op deze pagina vermelden we de activiteiten van Inner-Ziel
Inner-Ziel is een samenwerking tussen:
Innergids (Tessa Krapf) & Zielscoach (Annemieke Parren)

 

Kijk voor meer informatie op www.innerziel.com

Inner-Ziel definitief logo (1).png

Groepsreizen

 

Wij bieden speciale groepsreizen. Deze groepsreizen bieden volop ruimte voor persoonlijke groei, het her-inneren van je innerlijke kracht en je zielsmissie. Tevens worden er krachtige ceremonies gehouden voor het helen van de aarde en het grote geheel. 

 

De eerste groepsreis was in juli van dit jaar, maar er is goed nieuws: de tweede groepsreis staat al op de agenda. Ga naar de site van Inner-Ziel voor alle info.

 

Één Tipje van de sluier: je komt met eigen vervoer...

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
Vastgebonden met bloemen.jpg

De God(in) in jezelf ontdekken

Regelmatig geven en organiseren Annemieke en Tessa workshops, weekenden en avonden met verschillende thema's. Een vast thema is De God(in) in jezelf ontdekken.

Ben je op zoek naar jouw ware kracht? Verlang je er naar om voluit te leven en te genieten? Te ontdekken dat jij meer bent. Ontdekken dat je naast menszijn ook een multidimensionaal wezen bent? Ontdekken van je eigen licht en dat te versterken? Contact maken met de God(in) in jezelf?

Binnenkort vindt je meer nieuws over dit thema.
 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Heling voor de Ziel met kristallen

Heling voor de Ziel met kristallen

Deze bijzondere vorm van heling wordt gegeven in groepsverband. Tijdens groepshelingen zetten wij regelmatig bijzondere kristallen in. De kracht van kristallen is zeer hoog. Echt één om te ervaren!

  • Tessa Miek
  • InnerZiel
pexels-kevin-malik-9031621.jpg
Geluk

Moeder en dochter weekend

Moeder en dochter weekend

Een speciaal weekend voor moeder en dochter.  Een weekend van verbinden, verdiepen, helen, en versterken van de vrouwenkracht. In een bijzondere omgeving verzorgt Inner-Ziel dit  weekend. Met geleide meditaties, helingen met kristallen, muziek en nog veel meer. We verblijven met een groep prachtige vrouwen een weekend lang in een bosrijke omgeving.

bottom of page