top of page

100% DANKBAARHEID

Dankbaarheid
Raw 1

100% GROEI

Start vandaag met je spirituele ontwikkeling. Maak een innerlijke reis om je emotioneel weerbaarder te maken. Om echt te leren omgaan met je hooggevoeligheid en de energieën die je ervaart. Om elke dag te starten met bescherming en te kiezen voor dankbaarheid. Om vanuit je hart de reis te maken naar heelheid.

Image by Brooke Cagle
Raw 2
Image by Zac Durant

CURSUS SPIRITUELE ONTWIKKELING

Één Jaarprogramma bestaande uit 12 thema's.
Deze online cursus kun je volgen vanuit je luie stoel. We bieden je een jaar lang verschillende thema's aan om echt jezelf te worden. Het pad van hart naar heelheid en vrijheid in te slaan. Zo kun je iedere morgen opstaan met onze speciale 'wake up moment'. Een heerlijke manier om je dag goed te beginnen. Daarnaast gaan we je ook een aantal vaardigheden leren. Je ontvangt echte tools om je spirituele ontwikkeling een zetje te geven.

Cursus

Online

12 maanden

Raw 3

WAT ONTVANG JE?

  • Wij bieden je een jaar lang 12 modules aan

  • Iedere maand een nieuwe module

  • Overzichtelijk werkboek

  • 'Wake up moment'

  • Meditaties

  • Interessante challenges

  • Stellen van vragen in een online community

Dit alles voor de introductieprijs van €395,-

Na deze cursus heb je genoeg tools in handen om je spirituele ontwikkeling toe te passen in je dagelijks leven. Door ze vaker te gebruiken en in te zetten zal je  ontdekken hoe waardevoller ze voor je zijn geworden.

succesvol meisje
Raw 4

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Meld je aan via de button Start nu of stuur een mail naar innergidsonlinecursus@gmail.com
De introductieprijs voor deze online cursus is €395,-
Na aanmelding ontvang je een een betaalverzoek in je mailbox. Na betaling is je deelname een feit en ontvang je een extra mail met uitnodiging voor de online cursus.

Iedere maand ontvang je een nieuwe module. Ben je klaar om je eigen (innerlijke) reis vanuit hart naar heelheid te gaan bewandelen?

bottom of page